Otok Hvar, Vrbanj - renovirana kamena kuća s prekrasnim dvorom - 4473

oznaka: 4473
cijena: 280000
stambena površina: 150
površina zemljišta: 144 ㎡
lokacija
kategorija
opis

EKSKLUZIVNA PRODAJA:

Potpuno rekonstruirana kamena kuća u selu Vrbanj na sjeverozapadnoj strani otoka Hvara, koja se sastoji od dvije cjeline:

- KUĆA 1: kuhinja s blagovanicom i dnevnim prostorom, ostava, dvije spavaće sobe i kupaonica;
- KUĆA 2: kuhinja s blagovanicom i dnevnim prostorom, kupaonica i spavaća soba;

s prekrasnim dvorom ograđenim kamenim zidom i ljetnom kuhinjom, sve potpuno namješteno i opremljeno, prilaz autom do nekoliko metara od kuće, djelomičan pogled na more, nekoliko minuta vožnje od većih mjesta na otoku - Starog Grada, Vrboska i Jelse, a 15-20 minuta vožnje od grada Hvara.

Otok Hvar, jedan je od najljepših svjetskih otoka i najsunčaniji hrvatski otok, sa svim karakteristikama Mediterana, od blage klime, prekrasnih uvala i plaža, kristalno čistog mora, pa do nepreglednih polja lavande, maslina i vinograda.

Naseljen još od pretpovijesti, otok Hvar se razvijao pod utjecajima grčke, ilirske, rimske, mletačke, austro-ugarske i hrvatske kulture, čemu svjedoče sačuvane razne građevine, polja i običaji.

Najveća otočna mjesta su antički grad Stari Grad (Pharos), Jelsa, Vrboska, Sućuraj i kao najatraktivniji grad Hvar.

Grad Hvar jedno je od najatraktivnijih i najekskluzivnijih hrvatskih i europskih ljetovališta. Ova mondena destinacija je idealan spoj raskošne arhitekture, vrhunske gastronomske ponude, moderne hotelske infrastrukture i fantastične prirode, gdje možete aktivno uživati u svemu što pruža grad i njegovi Pakleni otoci ili samo ispijati svoje omiljeno piće na rivi s pogledom na luksuzne jahte u luci.

pošaljite upit
image_print
usercross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram